20 Σεπ 2017

Πέμπτη 21/09. Διαμαρτυρία στο Ηράκλειο για το αεροδρόμιο στο Καστέλλι


 
Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο (Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου), παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και 15 υπουργών το Αναπτυξιακό Συνέδριο της κυβέρνησης για την Κρήτη. Όπως έχει ανακοινωθεί, σκοπός του συνεδρίου είναι να διερευνηθούν και να τεθούν οι στόχοι για την αναπτυξιακή προοπτική της Κρήτης, στο πλαίσιο του σχεδίου περιφερειακής και παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. 

 Η Πρωτοβουλία Πολιτών για τη διάσωση, προβολή και αειφόρο ανάπτυξη της Πεδιάδας προγραμματίζει σειρά παρεμβάσεων ενημέρωσης των συνέδρων για το ζήτημα του αεροδρομίου Ηρακλείου. 
 Σας καλούμε να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά για την προωθούμενη εγκατάσταση αεροδρομίου στην πεδιάδα του Καστελλίου. 

 Όλες και όλοι την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 6.00' μμ., στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, μπροστά στο κινηματοθέατρο “Αστόρια”. 

 Για τους συμπολίτες μας από τον Δήμο Μινώα_ Πεδιάδας, αφετηρία μας θα είναι η πλατεία Ελευθερίας του Καστελλίου στις 4.30' μμ. και κατάληξη ο χώρος προ της είσόδου, της Κεντρικής εκδήλωσης ολοκλήρωσης, των εργασιών του συνεδρίου, με ομιλία του πρωθυπουργού,.
 Αυτή είναι η πιο κρίσιμη στιγμή για το μέλλον του τόπου μας! Προσθέστε τη φωνή σας, στον πολυετή αγώνα να ακυρώσουμε την εγκατάσταση του καταστροφικού αεροδρομίου στο Καστέλλι, την αγροτική ενδοχώρα της Κρήτης, και να στηρίξουμε έργα και δράσεις στην κατεύθυνση της βιώσιμης οικονομίας και ανάπτυξης, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασισμένη στα ποιοτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΔΕΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

ΟΧΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙ

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ανώνυμα σχόλια προσωπικών αντιπαραθέσεων, Δεν αναρτώνται.
Δεν είναι ιστιότοπος προβολής προσωπικών αντιπαραθέσεων.

Εξυπακούεται ότι τα ενυπόγραφα, αναρτούνται, χωρίς αξιολόγηση,
φυσικά και ΟΛΑ που αφορούν τα θέματα των αναρτήσεων του SITE