16 Δεκ 2009

Ο Ρέππας φαίνεται προσπαθεί να αγοράσει ...χρόνο

H απόσυρση ή παράταση της δημοπράτησης του δεν αλλάζει τα χαρακτηριστικά του έργου, θα είναι το ίδιο με λίγο "μαϊντανό" παραπάνω.

Την ακύρωση της δημοπράτησης των «Νέων Αυτοκινητοδρόμων Αττικής», των επεκτάσεων δηλαδή της Αττικής οδού, αλλά και τη χρονική μετάθεση του διαγωνισμού για το αεροδρόμιο Καστελλίου Κρήτης για το καλοκαίρι, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Δημήτρης Ρέππας...................


Σε ό,τι αφορά το αεροδρόμιο Καστελλίου Ηρακλείου, ο κ. Ρέππας υποστήριξε ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι να ακυρωθεί η τρέχουσα δημοπράτηση, διότι όπως εξήγησε, διαπιστώθηκε "τρύπα" όσο αφορά τα ραδιοβοηθήματα, ενώ υπήρχαν και ενστάσεις από τοπικούς φορείς.

Ωστόσο, όπως επισημάνθηκε, επειδή το έργο είναι αναγκαίο για την Κρήτη, αλλά και για όλη την Ελλάδα, η δημοπράτηση μετατίθεται για το καλοκαίρι του 2010, για να ενσωματωθούν στο φάκελο του δημοπρατούμενου έργου τα ραδιοβοηθήματα. Για το θέμα των ραδιοβοηθημάτων θα συσταθεί και κοινή επιτροπή από στελέχη της Πολιτικής Αεροπορίας του υπουργείου Υποδομών και άλλων συναρμοδίων φορέων.
Στο σημείο αυτό ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση ότι έσπευσε να εξαγγείλει τα δύο αυτά έργα προεκλογικά για προφανείς λόγους σκοπιμότητας.

Όπως διευκρίνισε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, η κυβέρνηση δεν παγώνει τα έργα και θα κάνει τα πάντα για να προχωρήσουν, επικαλούμενος ωστόσο τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν, όσον αφορά τις οικονομικές δυσκολίες για την υλοποίησή τους.

Δείτε τα σχετικά δημοσιεύματα στα site
www.axiaplus.gr/Default.aspx?id=157670&lang=1&nt=108

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στην νέα κυβέρνηση! Προτίθεται να βελτιώσει το έργο με εκπληκτικό τρόπο! Βεβαίως! πού πάτε χωρίς ραδιοβοηθήματα (ω, ρε που πάμε! Που έλεγε και ένας παλιός ηθοποιός μου διαφεύγει το όνομα του). Τούτο το φρούτο δεν το ξέραμε μέχρι τώρα. – και βεβαίως δεν μπορεί να λειτουργήσει ένα αεροδρόμιο χωρίς τέτοιο- είναι τα ραντάρ που βοηθούν στις προσγειώσεις και τα οποία έχουν τεράστια ακτινοβολία. Και που θα μπουν; Σε κάποιο ύψωμα προφανώς! Γύρω- γύρω σε όλα τα υψώματα είναι χωρία πολύ κοντά.
    Τι μέλλον λοιπόν επιφυλάσσεται στους κατοίκους;
    Απάντηση : Καρκίνος
    Θα πάνε να χτίσουν εκεί ξενοι επενδυτές κτλ όπως ονειρεύονται οι κάτοικοι των οικισμών
    Απάντηση: Όχι, ο καθένας δεν είναι ηλίθιος
    Ποιο το όφελος των κατοίκων της περιοχής του κάμπου των γύρω χωρίων και γενικά της πεδιάδας
    Λιγότερα χρόνια ζωής και κακή ποιότητα ζωής.

    Για μια ακόμα φορά λοιπόν ας το πάρουμε χαμπάρι όλοι μας ότι θα πρέπει να φωνάζουμε όσο ποιο δυνατά μπορούμε
    ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗ ΠΕΔΙΑΔΑ!!.
    Δώσαμε κύριοι!!
    Ζ.Μ.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλα!!
    αυτά τα τα κέρατα ειναι τίγκα στη ακτινοβολία
    το εργο πρέπει να ακυρωθεί απο τα μυαλα των πολιτικών!! Τελικά το ΠΑΣΟΚ εκτός απο πράσινη ανάπτυξη προσφέρει και πράσινο καρκίνο! ας θυμηθεί ο Ρεππας, η Μπιρπιλη, οι ντόπιοι βολευτές, οι Δήμαρχοι, αλλα κυρίως ολοι εμεις οτι το χρώμα του θανάτου είναι ΜΑΥΡΟ΄! ας μας αφήσουν τουλάχισο να πεθάνουμε αξιοπρεπώς, μιας και τη ζωη μας δεν την εχουν κάνει καλήτερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα ανώνυμα σχόλια προσωπικών αντιπαραθέσεων, Δεν αναρτώνται.
Δεν είναι ιστιότοπος προβολής προσωπικών αντιπαραθέσεων.

Εξυπακούεται ότι τα ενυπόγραφα, αναρτούνται, χωρίς αξιολόγηση,
φυσικά και ΟΛΑ που αφορούν τα θέματα των αναρτήσεων του SITE