25 Ιουν 2009

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα που διοργανώνουμε την Κυριακή 28 Ιουνίου 2009 και ώρα 10:30 π μ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Καστελλίου με θέμα:

Αεροδρόμιο στο Καστέλι – επιπτώσεις και προοπτικές

Οι ομιλητές:

· Πετράκης Μ. Διευθυντής του Ινστιτούτου Ερευνών & Βιώσιμης Ανάπτυξης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με θέμα: "Περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την εγκατάσταση των αεροδρομίων, το παράδειγμα των Σπάτων, επικείμενες αλλαγές στην Πεδιάδα"

· Αλεβιζόπουλος Β. πρόεδρος του Δ.Σ. της ΟΣΥΠΑ και Πλιάκας Γ. μέλος του Δ.Σ. της ΟΣΥΠΑ με θέμα: "Αεροδρόμιο για την κοινωνία"

· Σφακιανάκη Β. μέλος της Δ.Ε. του ΤΕΕ τμήμα αν. Κρήτης με θέμα: "Αεροδρόμιο στο Καστέλι και χωροθέτηση"

· Ριζάκος Σ. νομικός πρόεδρος Περιβαλλοντικού συλλόγου Κορωπίου με θέμα: "Η εμπειρία της λειτουργίας του αεροδρομίου Σπάτων στην περιοχή της ανατολικής Αττικής"

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσουν ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Η παρουσία σας θεωρείται απαραίτητη και θα είναι τιμή για μας.

Πρωτοβουλία Πολιτών Πεδιάδας

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για την αξιόλογη προσπάθεια σας! Νομίζω ότι θα σας πλαισιώσουν ακόμα ποιο πολλοί όταν θα είναι ποιο ξεκάθαρα τα πράγματα! Επειδή δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στην εκδήλωση θα ήθελα να σας παρακαλέσω να δημοσιεύσετε στο Μπλοκ σας τις εισηγήσεις των ομιλητών και τα συμπεράσματα. Ευχαριστώ . Εκ Θραψανού

    Υ.Γ. Το Σχόλιο αυτό αναρτήθηκε την 24 Ιουν 09 και ώρα 10:41ΠΜ και εκ παραδρομής χάθηκε και το αναδημοσιεύουμε ως αναρτήθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα ανώνυμα σχόλια προσωπικών αντιπαραθέσεων, Δεν αναρτώνται.
Δεν είναι ιστιότοπος προβολής προσωπικών αντιπαραθέσεων.

Εξυπακούεται ότι τα ενυπόγραφα, αναρτούνται, χωρίς αξιολόγηση,
φυσικά και ΟΛΑ που αφορούν τα θέματα των αναρτήσεων του SITE